Erindringsteater

Repertoire_mig-fie-og-husholdersken_2

I vinterhalvåret rejser vi rundt i Danmark med vores “erindringsteater”, et teaterstykke som er skrevet og fremført med henblik på at fremkalde gamle minder og følelser.
Stavtrupscenen producerer hvert år store forestillinger til opførsel på teateret. Det er ofte forestillinger med stor scenografi, lyssætning og kostumer. Med vore musikteaterforestillinger/erindringsteater ønsker vi at nå ud til publikum, som måske ikke længere er i stand til at komme på Stavtrupscenen. Vi har derfor gennem en årrække produceret musikteaterforestillinger af 45 – 60 minutters varighed.

Disse forestillinger fra vores erindringsteater opføres på plejehjem, i foreninger og til forskellige arrangementer. Musikteaterforestillingerne er nyskrevne tekster med indlagte genkendelige sange. Forestillingen kan opføres i rum  med normal loftshøjde. Vi medbringer scenografi, klaver og kostumer. Med musikteaterforestillingerne på plejehjem ønsker Stavtrupscenen at tage en socialt ansvar og give de ældre en teateroplevelse med genkendelige sange.


Vores seneste erindringsteater forestilling (efterår 2019):

Erindringsteater: Han, hun og kolonihaven

Årets erindringsteater hedder ”Han, hun og kolonihaven”. Vi befinder os i en kolonihaven en sommerdag engang i 1950erne. Fru Holm bor i kolonihaven sammen med sin datter. Alt er tilsyneladende idyl; men fru Holm opdager, at hendes datter kissemisser med naboens søn, sømanden. Det går ikke. Fru Holm har allerede udtænkt at datterens fætter skal være ægtemanden. Naboerne i de omkringliggende kolonihaver blander sig, de vil hjælpe; men ikke alt går som det skal. Alt ender dog på bedste vis. Der indgår bl.a. følgende sange: ”Jeg bliver så glad når solen skinner”, ”Solitudevej”, ”Den blå anemone” med mange flere.

Se mere om, hvor vi spiller her